ته باغ رستوران محمد

1396
فلاورجان, اصفهان
تکمیل شده
آلاله محسنی-احمدرضا توکلی-علیرضا زمانی-الهام گرامیزاده-احسان حسینی
فرشید نصرآبادی
197

پروژه تهِ باغِ رستورانِ محمد به منظور جانمایی سرویس ها ، نماز خانه و استراحتگاه در گوشه ای از باغ این رستوران واقع در محدوده درچه اصفهان - بعد از انجام شعبه بیرون بر این مجموعه در فودکورت سیتی سنتراصفهان به ما پیشنهاد شد .
با واکاوی تجربه حضور در فضاهای کوچه باغی ایده طراحی با موضوع ایجاد کالبدی در مرز میان معماری و لند اسکیپ تعریف گردید . ساختار پروژه - نه تنها در تعامل با بستر بلکه با آمیختگی و یکی شدن با آن با کلاژ برش هایی از طبیعت ، آسمان و گیاه شکل گرفت . تجربه ایی منحصر به فرد از حضور در ساعات مختلف شبانه روز که با بکار گیری فرم هایی پویا در تغییرات آفتاب و سایه به دست آمد .
آهن زنگ زده با رنگ قرمز غنی ، به ساختار احساسی طبیعی می بخشد و معماری را نه به عنوان بنایی مستقل بلکه به عنوان بخشی ارگانیک از منظر پیرامون خود بیان می کند .
ایجاد معماری ای دست ساخت با هرچه کمتر کردن المانهای یک معماری رسمی و تصمیم به استفاده از دیوار های باربر جهت سازه و بهره گیری از کوران و نسیم طبیعت به جای تهویه مصنوعی نیز در همین راستا شکل گرفت.